Idag så vaknade jag kl 11.30... hehehehehehe för att jag hade vart vaken as sent inatt.. så ja.. men jag låg och kollade på Titanic typ hela natten.. åhh va jag älskar Titanic!!!! den är så romantisk och dramatisk.. om man bara hade en kille att kolla på den med ja.. då hade det varit vääääärldens mest sorgliga film.... hahah har skrattsjukan för att jag har druckit Pommac med felleh hela kvällen xD (nej det är inte alkohol ideeeet) sen var vi på stan idag och köpte massa läsk och andra onyttigheter ;) På torsdag ska ja och my och mamma till Ludvika för att sälja godis på ludvikafesten ;D it will be awesome! hoppas att ma får se lite olika fölk där dåra!! men nu tänker jag svara på nåra frågor som ni har skickat via mail :)

Hur lång är du?
Svar: ungefär 1m och 60 cm :)
När kom du på att du ville blogga?
Svar: när jag var hemma själv och hade tråkigt en dag i oktober 2011 hahaha :)
Vad har du för redigeringsprogram?
iMovie :)
Du har så skön stil! hur gör du?!
Haha tack :) jag bara är mig själv :)
Är det många i din skola som hatar dig?
Vet inte med det är många som tycker att jag är bitchig å sånt med dom skiter jag i :D
Har du en kille? Isåfall, hur gammal är han och vad heter han?
Japp! han heter Nut Ella och han kom till mig idag :) så några timmar gammal bara ;)
Vad hände mellan dig och din kille? :(
Jadu.. han gjorde slut :( men vi är bra vänner och snackar med varandra ibland :)
Mascara eller rouge?
Maskara :)
Har du nån kille på G nu?
Kanske det kanske ;)
Vad tycker du om Robin Sjernberg och Justin Bierber??
Om Robin tycker jag att han är en duktig sångare och är väll charmig :)
Om Justin tycker jag att han är den bästa killen i världen!! (inom musik, annars är det pappa hahahahahh)

Fler svar kommer i ett annat inlägg för nu ska vi se på film :D

Hejdå :-*