Min vecka har vart ganska bra,ganska.. Min kille gjorde slut för någon dag sen.. Så jag har inte vart på så jätte glatt humör på grund av det.. Men move on liksom.. Aja, det kommer fler killar och fler heartbreaks.. Men vart allvarligt talat skitledsen..  Men som jag sa, move on.. Men en bra sak, VI FICK VÅRA IPADS I TISDAGS <3 :D Den är jätte bra, och jätte rolig!! Vi får ha spel och sånt på den oxå!! Och vi har inget wi-fi hemma, men jag kan göra en internetdelning via min iPhone, så jag har internet iaf :D Imorgon ska jag antagligen (MÅSTE) sova över med My.. :D <3 det kommer att bli azzuuuum!!!!!!! Hoppas att vi sover hos mig då, för att då kan vi dricka MASSA MASSA MASSA MASSA ONYTTIG DRICKA. Har tre backar med små burkar av Fanta Exotic, Fanta Lemon och Coca-Cola :D men det spelar ingen roll :) Idag så började vi kl 9 och så skulle vi åka till nån sjö och ha nån friluftsdag.. Jag och My blev skjutsade av mamma och tog med oss 2 pulkor och två hjälmar och 10 liter òboy och 35 smörgåsar för att mamma antagligen trodde att vi skulle åka till Alaska i ett halvår, men att faktiskt så skulle vi vara vid en frusen sjö i fyra timmar..... Och hade 82 olika tröjor och 34 par byxor också. Sen så när jag kom hem så gick jag in i duschen för att jag hade svettats (MINST) 4 liter. Så raka vägen in i duschen sen var det bara och klä på sig för att mamma hade bestämt att vi skulle åka ner till stan.. Först så åt vi på Subway, (HUR 17 NU DET FICK PLATS I MIG MED ALLA MACKOR?!) det var gott kan man ju bara tillägga. Sen så gick vi runt ett par timmar.. Hittade inget särskilt så köpte bara ett rouge på H&M.. Sen åkte vi till lite andra affärer oxå :) Sen har jag inte gjort nåt speciellt.. Men igår så var jag ju i skolan som vanligt och då fick vi träffa fransmän och fransyskor som va på vår skola igår. Vi fick prata med en som hette "Claraa" om det nu stavas så... (Uttalas "Klaoaa"... T.y.p) Sen kom min "gamla" lärare Fanny till våran SV lektion och hon ska ha barn (Beräknat till 8 mars) Så undrar om hon har fått det eller inte :) just nu så heter den Synopsisen :) (Klassens namnval) Men annars så ska den heta Nils eller Edith.. Hade dom som förslag förut iaf.. Aja.. Måste sova nu är astrött.. 

Hejdå alla mina gullepluttar <3