hej :) blev hemma idag igen.. och JA jag har feber. längtar ni till sommarlovet?? eller till sommaren överhuvudtaget? det gör jag!! har fått nog av en massa snö och kallt.. usch!! jag vill ha sommar nuuuuuu!! så man kan cykla till nån sjö och bada.. ligga på vårat soldäck och sola.... eller bada i våran pool.. om man inte orkar cykla och bada alltså.. gå till Konsum tre gånger i timmen... sena kvällar... sommarland!!.. grönan!!..grilla <3.. glass.. TÄLTA! göra grymt onödiga saker som man "aldrig" ska göra om, men gör om det varje sommar.. t. ex åka rollerblades ungefär 7 km... i långbyxor och huvtröja.. på sommaren.. jag lovar  er. det KOMMER att hända i sommar. igen. nörda spotify.. ta MÅNGA bilder.. aja det är iaf lite vad jag ska göra i sommar.. och sen ska vi ju åka på nån semester också, inom Sverige såklart, t. ex så ska jag åka till Stockholm med klassen i sommar <3 det är de enda jag vet än.. åhh nu vill jag BARA HA SOMMAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(<3<3<3<3<3<3<3 om man inte tänker på alla mygg som kommer att bli hatade av mig så är sommaren bäst i hela världen <3 om det blir fint väder vill säga.. aja måste dra nu.. hejdå <3