Som jag skrev i det förra inlägget så ska jag göra back to school inlägget nu :)

Om ni ska, som jag, börja högstadiet, så kan det vara bra att ta med ett hänglås till skolan, för i min skola så får man skåp :)

En liten lista på grejer man kan behöva :)

1. Hänglås (om man nu ska få skåp)

2. En rymlig väska, så att allt får plats i den!

3. Antecknings block 

4. Pennor (i min skola får man lov att ta med egna tror jag..)

5. Separationsmapp så att du kan lägga i papper med olika ämnen utan att blanda ihop papperna! 

Okej! Det var alla skoltillbehör! Nu ska jag, eftersom att jag är tjej,skriva en lista på saker en tjej kan tänkas behöva! 

1. Hårborste! (Man vill ju inte gå runt som ett fågelbo i håret!)

2. Ifall man använder smink till skolan ( vilket jag gör) så kan det vara bra att ta med våtservetter ifall maskaran skulle falla ner och lägga sig under ögonen..

3. Jag vet att man egentligen inte får ha parfym i vår skola, men jag tänker faktiskt gå liiiite mot reglerna och dutta på en liiiiiten skvätt parfym :$ 

4. Extra par strumpor! Iaf om man går i mellanstadiet! I våran skola får man vara inne på rasterna i högstadiet, men oftast i mellanstadiet så är man ute, det blir plaskigt i korridoren, och vad händer? Jo man trampari det! BAM! Så är strumporna dunderblöta! Och så är det bara att ta fram nya, torra strumpor, problemet löst!

5. Tjocktröja! På vintern är det ju rätt kallt, men om man "råkar" glömma jackan hemma, så har man en extra tröja med sig, så blir det ju lite varmare iaf, inte för att jag tror att man tar på sig mini-shorts och linne mitt i vintern.. Eller? 

Där har ni lite tips på vad man kan uppgradera sig med nu till skolstarten! Jag börjar den 22 Augusti :) 


Hejdå!